Bokslessen

Wil je leren boksen of ben je al ervaren en wil je (weer) lekker rammen op die bokszak? Wil je fitter worden maar ben je op zoek naar een leuke manier om dit te bereiken? Ben je op zoek naar iets anders dan fitness?

Dan is boksen zeker iets voor jou!

Fitboksen

Dit is een super leuke mix van conditionele en core oefeningen zoals sit ups, mountain climbers, jumping jacks en planken en boksen. Tijdens deze les wordt je op een leuke manier uitgedaagd en heb je niet eens door dat je in de tussentijd ook fitter wordt 😉 Je gaat zeker naar huis met een big smile en voldaan gevoel na een lesje fitboksen. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben met boksen om mee te doen. Tijdens deze les is er geen fysiek contact maar wordt er vooral gebruik gemaakt van de mat en de bokszak

Kickboksen

Kickboksen is voor jou als je echt een uurtje lekker wilt knallen op de zak en wilt sparren tegen mekaar. Het is voor ieder niveau dus voel je vooral welkom!

Het verschil met fitboksen is dat er tijdens deze les meer fysiek contact is ( op een normale manier ) tijdens het sparren en de focus echt ligt op het boksen en minder op conditionele en core oefeningen.

Tijdens deze les wordt er ook gebruik gemaakt van traptechnieken.

Vind jij het leuk om echt bezig te gaan met boksen en dit te leren?

Doe dan gezellig mee met een lesje kickboksen!

Menu