Na mijn tweede zwangerschap moest de knop om!

“Na mijn tweede zwangerschap besloot ik 2 maanden na de geboorte van zoontje Thijn het sporten weer op te gaan pakken. Altijd was ik “te zwaar”. De weegschaal bleef keurig boven de 100 kilo en ondanks dat ik 2 keer per week iets deed in de sportschool kon ik niet op een gezond gewicht komen en blijven. In januari 2019 stapte ik met frisse tegenzin Basic Fit binnen en liep tegen een banner van Five Star Coaching aan. Hier kon je jezelf opgeven voor een gratis HEALTH en LIFESTYLE check. Dat leek me wel iets en half februari zat ik aan tafel bij coach Dave Spies. Al gauw werd duidelijk dat ik echt kon veranderen als ik het maar op de juiste manier zou gaan doen.

Dat betekende; eten aanpassen en 3 x per week kracht training in de sportschool.

Dave zijn enthousiasme maakte mij nieuwsgierig en het was voor mij ook gewoon tijd om aan mezelf te gaan werken. Ik had geen excuses meer om door te gaan met mijn levensstijl, de knop moest om!!!

Samen met Dave heb ik besloten om een half jaar traject in te gaan met begeleiding in mijn voeding en persoonlijke sportschema’s via de app. Ik zou eens per maand een persoonlijk consult krijgen waar ik kon klagen en mopperen als het even tegen zat, maar ook mijn resultaten mocht bewonderen…..en die resultaten kwamen!!!

Toen ik bij Dave begon woog ik 108 kilo en langzaam aan ging de weegschaal naar beneden. Ik ging 3 keer per week naar Basic Fit, soms op de meest gekke tijdstippen. Met een baby van 3 maanden, een peuter van 3 jaar en een man werkzaam in de horeca was het soms passen en meten maar ik maakte tijd voor mijn trainingen en sloeg er geen één over!

Ik begon het trainen zelfs leuk te vinden en voelde me steeds sterker worden. Iedere maand bespraken we mijn resultaten en ik kon Dave (en later ook Alyssa) altijd appen met vragen die ik had omtrent voeding of oefeningen.

Na 6 maanden was ik 20 kilo afgevallen en besloot ik nog 3 maanden onder begeleiding door te gaan.

Het hele traject voelde goed en ik had geen moeite om het voedingsplan te volgen. Met een man die kok is at ik erg lekker en gevarieerd en toch viel ik af. Tuurlijk had ik ook mijn cheat momentjes maar ik kon mezelf altijd weer goed herpakken en zag nog steeds dat ik slanker werd én veel sterker.

Inmiddels ben ik zelf al een tijdje gestopt bij Five Star Coaching en heb ik inmiddels 30 kilo’s vaarwel kunnen zeggen (dat zijn mijn beide kindjes samen in gewicht!). Ik heb mijn nieuwe levensstijl goed in mijn huidige ritme kunnen aanpassen en sport nog steeds 2 a 3 keer in de week en let op mijn voeding. Ik wil nooit meer terug naar hoe ik eerst was, en ben super blij dat ik 1,5 jaar geleden dit traject ben in gegaan. Winkelen is nog nooit zo leuk geweest en mijn kledingkast begint aardig vol te raken.

Mijn man zag wat voor positief effect Five Star Coaching op mij had, en is zelf afgelopen januari begonnen met het trainingsprogramma. Hij is ook al 20 kilo kwijt en op de goede weg.

Gelukkig heeft de corona periode ons niet teveel benadeelt. Wij zijn druk aan de slag gegaan in onze eigen tuin en hebben 3 keer in de week kunnen blijven sporten, af en toe met een live lesjes van Basic Fit of Five star coaching…maar we zijn nu wel weer heel blij dat we weer mogen trainen in de sportschool!

Voor iedereen die twijfelt of steeds excuses heeft of maakt….kom met je luie kont van de bank af en ga ervoor. Wij dachten ook dat we het niet konden volhouden…..en kijk ons nu eens!

Sportieve groetjes Janneke Goossens, Uden.”

Wordt jij ons volgende succesverhaal?

Menu