Over ons

Five Star Ladies Gym is opgericht door Dave en Jinke in 2024. Jinke was gestart in de locatie in 2023 en had flink geïnvesteerd om het voor de leden beter en optimaler te maken.

Het was haar droom om een fijne locatie te maken waar iedereen zicht thuis voelt. Ze was namelijk bekend met onzeker zijn in een reguliere sportschool en wilde het graag anders doen. Een veilige haven voor iedereen waar ze konden werken aan hun gezondheid.

Via via kwam ze in aanraking met Dave. Dave is eigenaar van Five Star Coaching en Five Star Gym in Schoonhoven. Hij is 6 jaar geleden gestart en heeft inmiddels ruim 2000+ lichaam en leefstijl transformaties behaald met zijn coaching succesformule.

De klik was er direct. Beiden hebben een sterke visie om meer mensen aan het sporten te krijgen, beter voor hunzelf te laten zorgen, gezonder te laten eten en dat vooral op een fijne manier te doen.

Daarom besloten ze de handen ineen te slaan en samen verder te gaan onder de naam Five Star Ladies Gym.

Hierdoor is er een zeer sterke combinatie ontstaan van groepslessen zoals boksen, yoga en bootcamp + coaching en personal training.

Wij zijn ervan overtuigd dat we samen vrouwen in Gouda en omgeving fitter kunnen maken op een leuke manier.

Het is onze missie om een fijne community te creëren waar we samen doelen behalen, met plezier sporten en elkaar supporten!

We hopen je snel te zien in onze fijne sportschool.

Je bent meer dan welkom!

Jinke en Dave

Menu