Over ons

 

Five Star Gym is ontstaat in het begin van de corona periode in 2020. Op dat moment was het ook een gym met de naam Hard Work. De huidige eigenaar had andere ambities en zo kwam het op mijn pad (Dave).

Ik werkte toen al 2.5 jaar als Personal Trainen en leefstijl coach met een team van 10 coaches verspreid over 5 verschillende basic fit locaties.

We waren met Five Star Coaching in korte tijd enorm gegroeid en hadden in die tijd al ruim 1000 mensen gecoacht naar een fittere en fijne leefstijl, meer spiermassa en minder vetmassa.

De passie voor het coachen is ontstaan omdat ik zelf vroeger veel ben gepest en fitness mij enorm veel heeft gebracht qua zelfvertrouwen en stevig in mijn schoenen staan. Ik was maar een mager ventje van 58 kilo toen ik 18 was en het was dus ook niet heel moeilijk om mij de aula door te slingeren, wat dus ook gebeurde.

Nadat ik van school was gewisseld ben ik met een vriend de gym binnen gelopen, super spannend want ik had toen niet het gevoel dat ik er thuis hoorde.

Sinds toen ben ik nooit meer weggegaan en nu 18 jaar later help ik met veel liefde anderen aan meer zelfvertrouwen, een fijner en fitter lichaam en weten wat ze moeten doen in de gym en in de keuken.

De coaching is nog steeds een super belangrijk onderdeel in het bedrijf en dus ook in de sportschool. Als je naar de sportschool komt vind ik het dus ook belangrijk dat er goede begeleiding rondloopt en je ook de mogelijkheid hebt om geholpen te worden met je voeding, professionele metingen, trainingsschema’s en uiteraard personal training voor de juiste techniek.

In het begin dat ik de gym overnam was het niet gemakkelijk omdat corona toch wel erg lang duurde en daarnaast moest ik enorm veel verbouwen. Met wat creativiteit en de steun van de community is het ons gelukt om door die periode heen te komen.

De afgelopen 3 jaar is er flink geïnvesteerd in de gym, machines, de bar en materialen. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij als sporter niets te kort komt en tegen een goed tarief en op elk moment kunt komen sporten.

De groepslessen maken het geheel af waardoor we van vrij trainen tot groepslessen tot persoonlijke coaching voor iedere behoefte iets hebben. Je kids kunnen bij ons meedoen met de kidslessen, er is fit en kickboksen en we doen dagelijks super toffe WODjes (workout of the day) in gemotiveerde groepjes van ieder niveau. Kortom echt leuke en uitdagende groepslessen voor iedereen en ieder niveau.

Waar we daarnaast nog veel complimenten over krijgen is hoe gezellig en gemoedelijk het is in onze sportschool. Daar ben ik wel erg trots op. Er hangt een hele fijne sfeer en iedereen voelt zich direct welkom. De Five Star Family is echt uitgegroeid tot een gezellige en behulpzame community waar jong en oud zich welkom zal voelen.

Het is onze missie om de beste en meest complete gym in de Krimpenerwaard te zijn waar iedereen zich welkom voelt en we elkaar helpen om fitter te worden met een fijne leefstijl.

Menu